STORE PHONE HERE
Количката Ви е празна.
за поръчки над 95лв. Офертата е валидна за всички продукти
МЕСАРСКИ И КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ СОЛИНГЕН

МЕСАРСКИ И КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ СОЛИНГЕН

SHOP_NOW
РУСКИ ЛОВНИ НОЖОВЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ И ДЖОБНИ НОЖОВЕ

РУСКИ ЛОВНИ НОЖОВЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ И ДЖОБНИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
МАСАТИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ НА НОЖОВЕ

МАСАТИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ НА НОЖОВЕ

SHOP_NOW

SILIT ModuLine 0015-2210.11, Комплект тенджери - Силарган, размери: Ø 20-2.5 lt, Ø16-2.0 lt, 20-4 lt и 24-6.5 lt, СИЛИТ Модулайн 0015-2210.11

SILIT ModuLine 0015-2210.11, Комплект тенджери - Силарган, размери: Ø 20-2.5 lt, Ø16-2.0 lt, 20-4 lt и 24-6.5 lt, СИЛИТ Модулайн 0015-2210.11

919.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 0015-2210.11
  • Произведено от: SILIT GermanyКомплект тенджери Silit ModuLine, който включва четири броя тенджери

Тенджера с капак с диаметър 20 см. - 2.5 литра
Тенджера с капак с диаметър 16 см. - 2.0 литра
Тенджера с капак с диаметър 20 см. - 4.0 литра
Тенджера с капак с диаметър 24 см. - 6.5 литра

ПРОДУКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ

Технически характеристики:

Материал: неръждаема стомана 18/10 и Силагран

Цвят: черно

Моделите от серията Elements на Силит - Германия е иновативна система за приготвяне, сервиране и съхранение на ястията. Всички елементи от комплекта са напълно съвместими един с друг и предоставят голямо разнообразие в приготвянето на ястията. Различните съдове, кошници и капаци в комплекта могат да бъдат комбинирани по множество начини в зависимост от Вашата цел.

Революционен и неподражаем материал за готварски съдове Silit Silagran

Качеството на СИЛИТ започва от материала, със създаването на Silagran специалистите от Silit предизвикват революция в разработването на материали за модерни готварски съдове. Днес Silagran е понятие, символ на върхово качество и на уникален материал в този бранш.
Смесването на няколко слоя здрава и топлоустойчива керамика заедно с феромагнитна стомана при температура от 860 градуса, постига една хомогенна и нерушима комбинация от материали. Благодарение на това материалът Silagran е изключително здрав, не се нарязва и надрасква и е гарантирано дълготраен. За разлика от други материали в неговата керамична повърхност липсват пори, гланцът й е устойчив, запазва блясъка си дълго време, неутрален е към различните вкусове и много хигиеничен
Гладката Силагранова повърхност се почиства много лесно и е подходяща за готвене на стъклокерамични котлони.
Свръхустойчивата сърцевина и тъмната повърхност максимално запазват и разпределят топлината.

Силагранът е подходящ за всички видове котлони. За разлика от обикновените готварски съдове Силаграновите могат да бъдат използвани без ограничения при готвене на индукционни и сензорни котлони.
Готварските съдове от Silagran не съдържат никел, което ги прави незаменими за хора, страдащи от алергии. Това е първият антибактериален материал за готварски съдове в световен мащаб. Silagran е най-добрият материал за здравословно хранене.

Основните предимства на Silagran са: Здрава керамична повърхност без пори, защитен от надрасквания и изключително издръжлива повърхност, високоустойчив гланц, което прави съдовете подходящи за миялни машини, Неутрален към различните вкусове, Оптимални качества при готвене дори при много високи температури, Изключително здрава феромагнитна сърцевина подходяща за всякакъв вид котлони. СИЛАРГАН е идеалният материал за готвене на индукционни и сензорни котлони.

Лесно поддържане,
гладка повърхност подходяща за готвене върху стъклокерамични котлони, отлична топлопроводимост, не съдържа Никел, подходящ за хора алергични към другите покрития, Силарган е Антибактериален, Хигиеничен, напълно предотвратява образуването и размножаването на бактерии и намалява опасността от инфекции.

Съдовете СИЛИТ, запазват храната свежа по-дълго време, и са идеални за сервиране и съхранение на ястия.

Производител: Силит - Германия (Silit - Germany)


Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 95.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Авторски права © 2020 solingen-tools.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com