STORE PHONE HERE
Количката Ви е празна.
за поръчки над 95лв. Офертата е валидна за всички продукти
МЕСАРСКИ И КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ СОЛИНГЕН

МЕСАРСКИ И КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ СОЛИНГЕН

SHOP_NOW
РУСКИ ЛОВНИ НОЖОВЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ И ДЖОБНИ НОЖОВЕ

РУСКИ ЛОВНИ НОЖОВЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ И ДЖОБНИ НОЖОВЕ

SHOP_NOW
МАСАТИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ НА НОЖОВЕ

МАСАТИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ НА НОЖОВЕ

SHOP_NOW

Защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Бисквитки

"Бисквитките" са малки текстови файлове, съхранявани от браузъра на Вашия компютър или мобилен телефон. Те позволяват на уебсайтовете да съхраняват неща като потребителски предпочитания. Можете да мислите за "бисквитките" като осигуряващи "памет" за уебсайта, за да може да Ви разпознае, когато се върнете и отговорите по подходящ начин.

Важно

Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни. Приложимо право

 

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Авторски права © 2018 solingen-tools.com. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com